Planchet Vuren Voorvergrijsd 17x131

Prijs aanvragen
SKU
thw017x131_Planch_Grijs

In België is het populair om buitenschrijnwerk te laten vergrijzen. Hout verkleurt onder invloed van direct zonlicht.

Dit geeft een mooie uitstraling en vergt geen tot weinig onderhoud. Doorheen de tijd zal de voorvergrijzer ruimte maken voor het natuurlijke grijze uiterlijk van de plank.
 

Charme vanaf de eerste dag

Om meteen te genieten van deze charme kiezen mensen voor voorvergrijsd hout. Extra voordeel is dat alle profielen dezelfde mooie grijze kleur krijgen. Want de noordzijde of een afgedekte gevel verkleurt niet of veel minder.

Non-toxische kleuring

De voorkleuring is non-toxisch en kan industrieel aangebracht worden tijdens de productie of na plaatsing. Om de natuurlijke uitstraling van het hout te bewaren, borstelen we de profielen voordat we de kleur aanbrengen.

Wat u moet weten over voorvergrijsd hout:

  • Hout vergrijst natuurlijk onder invloed van UV-licht
  • Direct dezelfde charme dankzij voorvergrijzing
  • Voorgeborsteld hout voor natuurlijke uitstraling
  • Niet-toxische kleuring

Veelzijdig

Het voorvergrijsde gevelhout kan later trouwens eenvoudig overschilderd worden als uw klant hun gevel wil veranderen. Of na licht opschuren kan elke soort afwerking op het hout gezet worden.

Kortom voorvergrijsd hout is een populair product met veelzijdigheid.

Wil uw klant de exacte kleur behouden van de voorvergrijzer? Dat kan door het te vernissen. Het oppervlak van het hout dient enkel proper en stofvrij gemaakt te worden en nadien kan het product erover verwerkt worden.

Meer informatie
Houtsoort Vuren
Kwaliteit Sawfalling
Dikte 17mm
Breedte Netto 131
Breedte bruto 141
Profiel Planchet
Verkrijgbaar per stuk Nee
Prijseenheid lm
Copyright © 2018 Etablissementen Stevens en Co All rights reserved. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.